AAIM

AAIM is een organisatieadviesbureau dat acteert op zowel het strategisch als tactisch niveau binnen organisaties. Het is onze missie om: al onze klanten langdurig onderscheidend te laten zijn en alle ballast die dit verhindert, weg te nemen.

Waarom?
Wij helpen organisaties bij het maken van keuzes en doorvoeren van veranderingen, uitgaande van waar zij in essentie voor staan. Wij noemen dit ontknopen. Wij geloven dat organisaties die het onderscheidend vermogen en bestaansrecht helder uitdragen en hiernaar handelen, over een langere termijn succesvol zijn en blijvend hun optimale potentieel benutten.

Hoe?
Binnen AAIM werken energieke, daadkrachtige en ondernemende mensen. Wij vinden dat klanten hoge verwachtingen van ons mogen hebben. Wij voldoen aan deze verwachtingen door onze waarden (durf, duidelijkheid en plezier) continu uit te dragen Daarnaast werken wij vanuit een aantal heldere richtlijnen.

  • Wij zoeken en vinden altijd waar onze klanten écht voor staan.
  • Wij ontknopen organisaties en lijnen uit op het onderscheidend vermogen.
  • Wij geloven in success over de lange termijn en dit vasthouden.
  • Wij zijn altijd op zoek naar reductie van (management) onzin.
  • Wij zijn enthousiast, gedreven en een tikje eigenwijs.

Wat?
Eén van onze onderscheidende diensten is ons Donderzoek. Verder hebben wij onze diensten verdeeld in de peilers: strategie, organiseren en projecten- en programmamanagement.