Change

Een gerichte veranderkalender die leidt tot een waardegerichte inzet van nieuwe technologie en data. Een veranderorganisatie passend bij de context en strategie van de organisatie. Veel organisaties hebben moeite met het stellen van prioriteiten. Daarnaast is het expliciet inrichten van de veranderorganisatie niet eenvoudig, met name de rol die de business hierin vervult. 

Onvoldoende focus en te veel veranderingen tegelijk zijn herkenbare problemen. Passend verandervermogen bij de context en strategie van de organisatie is essentieel voor het bereiken van strategische doelen. Bij iedere verandering dient de waarde die deze verandering biedt aan de organisatie helder te zijn. Anderson MacGyver helpt klanten het verandervermogen in kaart te brengen en effectieve veranderorganisaties op te zetten.

We hanteren een eigentijdse aanpak voor de implementatie van organisatieverandering, waarbij we indien mogelijk gebruik maken van management games. Voor het selecteren van technologie en partners passen we een pragmatische aanpak toe, waarbij we het principe 'just enough' hanteren.

Hands-on helpen wij om de benodigde veranderingen door te voeren. Hiermee laten we zien dat we verantwoordelijk nemen voor het uitvoeren van onze adviezen.

Door het inzetten van onze Anderson MacGyver Academy verbeteren we alle benodigde kennis en vaardigheden. Hiermee zijn medewerkers beter in staat om hun (toekomstige) werkzaamheden uit te voeren.

Anderson MacGyver diensten:

  • Implementatie waarde gerichte IT en data organisaties
  • Multidisciplinaire veranderorganisaties
  • Leveranciers- en pakketselectie & implementatie
  • Veranderkracht (Interim & Programma management)
  • Competentieontwikkeling (Anderson MacGyver Academy)