Anderson MacGyver | Werken bij

Passie voor inhoud en resultaat
Achter het succes van Anderson MacGyver staat een team van enthousiaste professionals. Onze mensen zijn uniek, met in de basis eenzelfde overtuiging: passie voor inhoud en resultaat en dat stralen we uit. Bij ons zie je de twinkeling in de ogen wanneer je met ons praat over onze expertise, klanten en innovaties.

Wij zijn een jong, ambitieus en hard groeiende adviesorganisatie. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd, sterk conceptueel gedreven, eigenwijs en hebben focus voor inhoud en resultaat. Wij leveren advies op het snijvlak van Business en IT, vanuit de overtuiging dat daar het grootste potentieel zit voor een organisatie. Wij helpen organisaties met strategische bedrijfskundige vraagstukken met een sterk informatie en IT component. Op basis van academische modellen en technieken, weten wij een praktisch resultaat te leveren voor onze klanten. Daarbij hebben wij het altijd over de waarde van ons advies met impact. Wij hebben daarbij een kritische blik en gaan continu op zoek naar de vraag achter de vraag. Wij gaan net iets verder om het beste resultaat voor onze klanten te realiseren. Ons resultaat beperkt zich niet alleen tot een advies, wij nemen ook de verantwoordelijkheid voor de realisatie ervan. Het feit dat we door onze klanten worden aanbevolen en zo hard groeien komt door de inzet van onze gepassioneerde collega’s.

Werken bij Anderson MacGyver betekent dat je enthousiast, kritisch en constructief bent. Je bent ambitieus, inhoudelijk gedreven en leergierig. We vragen naast verantwoordelijkheid een grote mate van betrokkenheid. We werken veelal in teamverband aan opdrachten en gaan daarbij transparant, informeel en collegiaal met elkaar om. Wij kennen een hecht familiegevoel.

“Plezier en passie voor inhoud en resultaat, dat is waar wij voor gaan, dat is werken voor Anderson MacGyver”

Ons werk

Meer Business waarde met IT en informatie
Wij creëren meer business waarde met IT en informatie. Wij helpen organisaties om informatie (data) en technologie slimmer in te zetten en organisaties voor te bereiden op een digitale toekomst. Onze dienstverlening kent drie belangrijke aandachtsgebieden.

Innovate
Wij initiëren innovatie door organisaties bewust te maken van de mogelijkheden die IT en informatie voor hun onderneming kan bieden. Hierbij helpen wij business en IT bij het opstellen van één gezamenlijke strategische agenda, gericht op het leveren van producten en diensten aan de klanten. Ons Operating Model Canvas is een belangrijk instrument dat wij hierbij tijdens ons advies inzetten. Lees meer hierover in onze whitepapers.

Change
Wij nemen managementverantwoordelijkheid voor het uitvoeren van onze adviezen. Wij helpen bij het opstellen en uitvoeren van de veranderkalender en helpen het verandervermogen van onze klanten te vergroten.

Operate
Wij verbeteren de effectiviteit van de operationele IT. Dit doen wij door inzicht te creëren in de waarde en kosten van IT-diensten en door data te verrijken voor bedrijfsactiviteiten.

Innoveren en veranderen is mensenwerk. Wij zorgen met onze opleidingen binnen onze Anderson MacGyver Academy voor één taal voor business en IT. Met action learning stellen wij de situatie van de klant centraal en laten reële bedrijfsvraagstukken aan bod komen. Onze passie voor het vak en de goede mix van kennis en praktijk maken het verschil. De situatie van de klant staat centraal in de opleiding, waardoor resultaten direct zichtbaar zullen zijn. Anderson MacGyver Academy werkt nauw samen met Universiteit Twente, TU Delft, Universiteit Utrecht, Universiteit Antwerpen en Business Universiteit Nyenrode.

“Waardegericht advies met impact, dat is waar wij ons in onderscheiden”

Onze cultuur

Betrokkenheid en ontwikkeling
Onze cultuur is gericht op betrokkenheid en ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat er binnen de organisatie een familiegevoel aanwezig is, waarbij de teamspirit hoog in het vaandel staat. Bij de gezamenlijke focus op inhoud en resultaat spreken we elkaar aan en houden we van direct communiceren. Onze organisatie bestaat uit mensen die elkaar inspireren, motiveren en continu uitdagen om het beste in elkaar naar boven te halen. 

Naast het werken aan onze opdrachten zijn wij continu bezig onze kennis uit te breiden. We dragen allemaal bij aan kennispublicaties, zijn continu op zoek naar ontwikkelingen in de markt en de impact voor de Business en IT bij onze klanten. Iedere maandag is bij ons Interactive Monday: Een dag vol kennisdeling en inspiratie. We sparren met elkaar over ontwikkelingen in de markt, innovaties, onze dienstverlening, klanten en opdrachten.

“Ik ben altijd met mijn gedachten bij mijn werk en klanten. Continu op zoek naar kennis en inspiratie. Dat geeft mij energie, dat zorgt dat ik me blijf ontwikkelen”

Vacatures

Ben jij enthousiast geraakt over ons werk en onze cultuur? Heb jij eenzelfde ambitie om continu te streven naar beter als het gaat om inhoud en resultaat? En voel jij je thuis bij een informele werksfeer? Bekijk onze vacatures en wie weet kom jij ons team versterken.

Anderson MacGyver | News