Diensten

Anderson MacGyver creëert meer businesswaarde met IT en informatie. Wij helpen organisaties om data en technologie slimmer in te zetten en organisaties voor te bereiden op een digitale toekomst.

Onze dienstverlening kent drie belangrijke aandachtsgebieden:

Innovate
Wij initiëren innovatie door organisaties bewust te maken van de mogelijkheden die IT en informatie voor hun onderneming kan bieden. Hierbij helpen wij business en IT bij het opstellen van één gezamenlijke strategische agenda, gericht op het leveren van producten en diensten aan de klanten. 

Ons Operating Model Canvas is een belangrijk instrument dat wij hierbij tijdens ons advies inzetten. Lees meer hierover in onze whitepapers. 

Change
Anderson MacGyver neemt graag managementverantwoordelijkheid voor het uitvoeren van haar adviezen. Wij helpen bij het opstellen en uitvoeren van de veranderkalender en helpen het verandervermogen van onze klanten te vergroten.

Operate
Wij verbeteren de effectiviteit van de operationele IT. Dit doen wij door inzicht te creëren in de waarde en kosten van IT-diensten en door data te verrijken voor bedrijfsactiviteiten.

Anderson MacGyver Academy
Innoveren en veranderen is mensenwerk! De opleidingen van Anderson MacGyver Academy zorgen voor één taal voor business en IT. Met action learning zetten wij de situatie van de klant centraal en laten reële bedrijfsvraagstukken aan bod komen.

Onze passie voor het vak en de goede mix van kennis en praktijk maken het verschil. De situatie van de klant staat centraal in de opleiding, waardoor resultaten direct zichtbaar zullen zijn.

Anderson MacGyver Academy werkt nauw samen met Universiteit Twente, TU Delft, Universiteit Utrecht, Universiteit Antwerpen en Business Universiteit Nyenrode.