Innovate

Een gezamenlijke visie op de strategische waarde van IT en informatie en de weg er naar toe. Organisaties denken te veel van binnen uit en zijn zich onvoldoende bewust van innovatiemogelijkheden die IT en informatie kunnen bieden.

Business modellen worden nauwelijks ter discussie gesteld en vernieuwd. Nieuwe technologieën zoals Internet of Things, Big Data, Cloud en Social Media worden niet herkend als business opportunities. Anderson MacGyver verdiept zich in de bedrijfsstrategie van haar klanten en helpt de kansen te identificeren die met behulp van slimme inzet van IT en informatie kunnen worden gecreëerd. Met passie initiëren wij innovatie en helpen we klanten bij het opstellen van hun strategische IT agenda.

We ontwerpen organisaties, processen en data gericht op een digitale toekomst. De IT markt biedt steeds meer functionaliteit als cloud-oplossing aan. Hierdoor is het vaak niet meer nodig om zelf generieke IT functionaliteiten te beheren en IT middelen aan te schaffen.We brengen focus door het selecteren van technologie en partners. IT-architecturen zijn vaak moeilijk te begrijpen door niet IT-ers. Wij hanteren een eigentijdse aanpak met veel visualisaties die als handvat dient voor IT-ers en niet IT-ers. 

Onze unieke aanpak, met centraal ons Operating Model Canvas, faciliteert deze discussie succesvol. Lees meer hierover in onze whitepapers.

Anderson MacGyver diensten:

  • Business gerichte strategische IT-agenda
  • IT en data organisaties gericht op toegevoegde waarde
  • Sourcing strategie op basis van moderne Cloud technologie
  • Eigentijdse IT- architectuur
  • Business kansen door IT en informatie