Operate

Anderson MacGyver realiseert een duidelijke connectie tussen IT-diensten en bedrijfsprestaties

Organisaties hebben onvoldoende beeld van de toegevoegde waarde die IT en informatie bieden voor besluitvorming en aan bedrijfsprocessen. Tegelijk is er onvoldoende inzicht in deze processen en de (gewenste) prestatie hiervan. 

Anderson MacGyver creëert inzicht in de kosten en de toegevoegde waarde van IT- diensten voor de organisatie. Wij kiezen standaard IT-oplossingen voor diensten die niet bijdragen aan het onderscheidend vermogen van de organisatie. Dit inzicht in waarde van IT helpt klanten bij effectievere bestedingen van IT-middelen. 

(Big) data en analyse van deze data wordt steeds belangrijker voor organisaties. Wij begeleiden klanten relevante data uit de organisatie te verzamelen en in te zetten voor de organisatie. Met analyse van deze informatie helpen wij klanten bij het verbeteren van inzicht en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten.

Anderson MacGyver helpt organisaties IT-diensten inzichtelijk te maken op kosten en waarde. Dit leidt tot effectievere besteding van IT-middelen. Data-analyses verrijken het inzicht en leiden tot betere bedrijfsvoering en nieuwe producten en diensten.

Anderson MacGyver diensten:

  • Doorlichting IT-diensten portfolio's
  • (Big) Data analyses