Baker Tilly Berk | Werken bij

Ruim 900 medewerkers van Baker Tilly Berk zetten zich, vanuit 16 vestigingen door heel Nederland, in voor onze klanten. Naast accountancy en belastingadvies ondersteunen wij hen op het gebied van bedrijfsjuridisch advies, IT advisory, HR-vraagstukken, corporate finance, interim solutions, risk & performance management en subsidie-audits. Daarmee bieden we de klant een compleet pakket aan. 

Onze klanten

Klanten van Baker Tilly Berk zijn zowel mkb-bedrijven als grote ondernemingen, non-profit instellingen en de publieke sector én actief in verschillende branches. Baker Tilly Berk is initiatiefnemer van ondernemerscollege.nl. Bevlogen sprekers, die korte, boeiende verhalen vertellen. Colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen.

Wereldwijde dienstverlening

Baker Tilly Berk is aangesloten bij een wereldwijd netwerk van accountants- en belastingadvieskantoren: Baker Tilly International. We werken nauw samen met de leden van dit netwerk, om kennis met elkaar te delen en internationale klanten nog beter van dienst te zijn. Het netwerk, gevestigd in meer dan 145 landen en met ruim 30.000 medewerkers, behaalde in 2016 een omzet van US$3,4 miljard.

Werken bij Baker Tilly Berk

Onze vestigingen zijn relatief klein (30-70 medewerkers). Dat is een bewuste keuze, zodat persoonlijk contact met collega's behouden blijft. Je komt snel in contact met de klant en werkt in kleine multidisciplinaire teams. Tegelijkertijd profiteer je wel van de voordelen van het werken bij een grote organisatie waar veel in kwaliteit wordt geïnvesteerd!

Kennis en wijsheid delen

Kiezen voor Baker Tilly Berk is kiezen voor een solide bedrijf met een geschiedenis die ver terug gaat in de tijd. Met ons ruim honderd jarig bestaan en hebben wij onze sporen ruim verdiend. In de loop der tijd hebben we heel wat kennis en wijsheid vergaard. Die kennis en wijsheid delen wij nog steeds graag. Met elkaar én met onze klanten, elke dag weer. Baker Tilly Berk is een organisatie om trots op te zijn.