Conclusion Implementation

Conclusion Implementation is een projectbureau met circa 60 bedrijfskundig geschoolde projectmanagers. Wij hebben als ambitie het meest daadkrachtige bureau van Nederland te zijn met als missie: “Als je ons binnen haalt lukt het”. Deze garantie durven wij onze opdrachtgevers te geven door onze unieke werkwijze: de combinatie van enerzijds instrumentele projectmanagementvaardigheden en anderzijds veranderkundige expertise.

Conclusion Implementation voert projecten uit in de vakgebieden:
- Kwaliteitsmanagement
- Informatiemanagement
- Procesmanagement
- Algemeen bedrijfskundige vraagstukken

Heeft u een bedrijfskundige projectmanager nodig die zaken snel en vakkundig voor elkaar krijgt? Of heeft u meer behoefte aan een daadkrachtige junior projectondersteuner? Wij helpen u graag uw projecten succesvol te laten slagen!

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arno Commandeur (Algemeen Directeur) via telefoonnummer 030- 2193840 of kijk op onze website www.conclusionimplementation.nl.

Conclusion Implementation is onderdeel van Conclusion
Conclusion is een onafhankelijke onderneming met 1,400 medewerkers. Wij zijn de meest veelzijdige zakelijke dienstverlener van Nederland met vier disciplines: Human Capital, Communication, Organisation en Technology. Ons hoofdkantoor staat in Utrecht met vestigingen door heel Nederland. De 25 werkmaatschappijen zijn specialisten binnen hun eigen vakgebied. Conclusion levert consultancy, managed services, en detacheert professionals. Wij delen in multidisciplinaire teams onze kennis en talenten. Want wij geloven dat oplossingen die in samenhang worden ontworpen beter zijn.

Bekijk het bedrijfsprofiel van Conclusion.