Hermes | Partners | Werken bij

“Persoonlijke benadering en daadwerkelijk betrokken zijn: Hermes | Partners”

Als consultancybureau op het gebied van Data en Development binnen Business-IT zoeken we gepassioneerde IT-Consultants. Specialisten voor adviestrajecten en het invullen van vaste en tijdelijke IT-projecten.

We werken op basis van een persoonlijke aanpak! In samenspraak met jou zetten we vervolgstappen in procedures, maken altijd eerst persoonlijk kennis en kennen onze klanten goed, waardoor we erg goed kunnen bepalen of jij past binnen de omgeving die de organisatie biedt.

Betrokkenheid en persoonlijke groei

Topwerkgeverschap staat bij ons hoog op de agenda. Wij bieden onze eigen medewerkers naast sociale activiteiten als gezellige borrels in onze eigen bar op zolder en het jaarlijkse weekend weg, ook een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen zoals MBTI en Persoonlijk Leiderschap.  Want de identiteit van onze organisatie wordt gevormd door onze eigen medewerkers. Betrokkenheid, aandacht en ruimte voor persoonlijke groei vinden we dan ook erg belangrijk.

Daarnaast investeren we graag in vitaliteit en gezondheid door middel van de bootcamps, gezonde lunch en persoonlijke sportschema’s van onze eigen vitaliteitscoach.

Op die manier kan iedereen op persoonlijk niveau groeien en het beste uit zichzelf halen!

Benieuwd naar ons team?

Kom jij ons team versterken als IT Consultant?
Join our journey!  

Ook zoeken we als aanvulling voor ons team een Recruitment Consultant!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Mireille Hulzebos 
t 030 711 5778
mireille@hermesrecruitment.nl