NAR

Het Nederlands Adviesbureau voor Risicomanagement (NAR) is, als landelijk opererend bureau, volledig gespecialiseerd in risicomanagement. Als marktleider in risicomanagement helpen wij organisaties om meer grip te krijgen op hun risico's.

Haal het maximale uit risicomanagement binnen uw organisatie
Wij helpen onze klanten zelfstandig risicomanagement te kunnen toepassen in hun organisatie. Hoe wij dit doen? NAR is de enige onafhankelijke grote speler in de Nederlandse markt die een totaalpakket aan diensten levert op het gebied van advies, training & coaching en software-instrumenten (NARIS®). Een unieke combinatie die het maximale rendement haalt van risicomanagement uit uw organisatie!

Advies
Vanuit onze adviesrol bepalen wij samen met u wat u wel en niet nodig heeft om het optimale te halen uit professioneel risicomanagement. Wij kijken over grenzen heen. De beste oplossing komt immers vaak uit onverwachte hoek. Wij pretenderen niet vooraf alle antwoorden te hebben. Die antwoorden vinden we door samen met u te kijken hoe risicomanagement het meest effectief in de structuur en cultuur van uw organisatie ingezet en geborgd kan worden.

Training & Coaching
Met onze trainingen leren uw mensen om te gaan met de theorie en praktijk van risicomanagement en met hét instrument voor risicomanagement: NARIS®.

Instrumenten
Ons NARIS-risicomanagementsysteem biedt u een online, modulair opgebouwd en intuïtief platform dat u in de dagelijkse praktijk ondersteunt en u informatie biedt om op te sturen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
NAR maakt deel uit van de maatschappij en daar handelen wij naar. Dit doen wij door hulp te bieden aan organisaties met minder middelen. Want risicomanagement is voor elke organisatie van belang. Daarom stelt NAR gratis haar risicomanagementsoftware NARIS® ter beschikking aan goede doelenorganisaties en delen wij onze kennis met universiteiten en hogescholen door het verstrekken van educatieve NARIS®-licenties.