Phidan

Na meer dan 25 jaar van onderzoek en technologische ontwikkeling groeide Phidan uit tot een unieke groep van resultaatgerichte experten in supply chain management en supply chain consultancy, transport- en procesoptimalisatie.

Phidan is een erkend dienstverlener in supply chain management, logistiek en proces optimalisatie. Onze brede kennis wordt omgezet in de praktijk en dit op gebied van consulting, coaching, training en interim management diensten.

Belangrijk in onze aanpak is een pragmatische benadering van onze klanten en dit in combinatie met een overeenkomst op resultaat. Phidan staat garant voor opleveren van resultaat; dit doordat wij met consultants werken met praktijkgerichte ervaring. Onze klanten geven ons steeds mee dat we ‘met de voeten in de aarde’ staan om onze toegevoegde waarde te verzilveren.

Het is onze taak onze klanten te inspireren en het maximale uit hun organisatie te halen; vandaar ook onze slogan ‘inspiring your supply chain’.

25 jaar lange ervaring, zeer sterke profielen in supply chain gecombineerd met sterke referenties. Vanuit deze ervaringen & expertises is dan ook onze tak ‘Tools’ voortgekomen. Pragmatische tools die direct return op investering leveren voor onze klanten. Deze tools situeren zich in transport- en procesoptimalisatie. Deze partnerships bewijzen nu en in het recente verleden hun toegevoegde waarden. Contacteer ons om enkele concrete cases te bespreken!

Vergeet nooit de factor ‘fun’ in projecten; samen met de juiste teams worden de juiste resultaten behaald!