Quantics

Quantics streeft ernaar om een toonaangevend bureau te zijn, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van kwantitatieve analyse.

Sterke analytische en communicatieve vaardigheden kenmerken ons en stellen ons in staat om grote data stromen, met talloze variabelen en afhankelijkheden, te doorgronden en te vertalen naar heldere informatie die bijdraagt aan het realiseren van doelstellingen en optimalisatie van bedrijfsvoering.

Door onze ervaring en mentaliteit om meerwaarde te leveren, zijn wij snel en efficiënt in staat om onze opdrachtgevers te helpen in het realiseren van hun ambities.

Quantics vindt dat data analyse niet alleen moet leiden tot grote rapporten, maar heldere informatie moet opleveren, die inzicht geeft om de juiste beslissingen te nemen.

Vanwege onze sector overstijgende ervaring binnen verzekeraars, pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, banken, energiemaatschappijen en telecom organisaties zien wij overeenkomsten op dit vlak en brengen deze kennis mee in onze projecten bij de diverse opdrachtgevers. Naast projecten ten behoeve van wetswijzigingen doen wij dit met name binnen afdelingen als een actuariaat, marketing, risk, productontwikkeling en reporting.