Spring United Consultancy

Spring United Consultancy richt zich op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van organisatie en informatietechnologie bij het bedrijfsleven en de overheid. Klanten van Spring United Consultancy worden ondersteund door het leveren van advies, interim management en implementatie begeleiding.

Onze expertise
Onze dienstverlening bevindt zich op het snijvlak van Mensen, Processen en Informatietechnologie. Door een gedegen kennis en ervaring op het gebied van Process Management en Process Improvement worden methoden zoals Lean succesvol toegepast.Voor een goede indruk van onze werkzaamheden verwijzen we naar de de CV’s van de partners en de verschillende Cases die zij hebben gerealiseerd.

Onze filosofie
Alle consultants zijn partners die als mede-eigenaar van Spring United Consultancy zich terdege realiseren dat het succes van onze onderneming direct verbonden is met de kwaliteit van onze dienstverlening. Zij begrijpen dat door het “doen” en niet alleen het “denken” het mogelijk is om het volle potentieel aan creativiteit en verbeelding bij zich zelf en onze klanten te benutten.