The Gap Partnership

Wij zijn onderhandelings- specialisten uit de praktijk. We veranderen via workshops, praktische plannen en advies gedragspatronen om meetbare onderhandelings- resultaten te realiseren.

We zijn van mening dat onderhandelen één van de belangrijkste vaardigheden bij het zakendoen is

Elk teamlid van The Gap Partnership is geboeid door de kunst en wetenschap van het onderhandelen. Van de planning, dynamiek en strategieën tot de psychologie, tactieken en gedragspatronen, dankzij onze praktijkervaring en rijkdom aan kennis kunnen we vaardigheden overbrengen, onderhandelingsstrategieën opstellen alsook zelf onderhandelingen faciliteren en tot een geslaagd einde brengen.

Doordat we boven alles onderkennen dat u te maken hebt met mensen en niet met een bedrijfsnaam - wat wij 'in het hoofd van de ander kruipen' noemen - kunnen we u en uw team een concurrentie-voordeel bieden.

Waarom The Gap Partnership?
Iedereen bij The Gap Partnership gelooft en staat zich erop voor dat onze werkzaamheden en klantrelaties zijn gebaseerd op integriteit: vertrouwen, verantwoordelijkheid, duurzaamheid en vooruitziendheid zijn allemaal essentieel voor het voortduren van onze klantrelaties.