Diensten

Wij optimaliseren en professionaliseren projectorganisaties. Dit doen wij door vier diensten aan te bieden: detachering, consulting, werving & selectie en opleidingen. Lees meer over onze diensten op de website wijzijnwin.nl

DETACHERING

Heeft uw projectorganisatie extra capaciteit nodig? Wilt u tijdelijk talent aantrekken? Mist uw projectteam specifieke expertise voor een project? WIN koppelt de beste professional aan uw interim-opdracht. Hiervoor benutten we ons eigen vaste team van projectorganisatie-experts. Van PMO, programma en portfolio professionals, tot Agile officers en consultants: onze ambitieuze en gedreven experts zijn direct inzetbaar. Voor korte of lange termijn.

CONSULTING

Iedere organisatie kent uitdagingen bij projectmatig werken. Het management wordt geconfronteerd met complexe vragen en uitdagingen, zoals: Er is een gebrek aan informatie om beslissingen te nemen; hoe komen we aan de juiste sturingsinformatie? Projecten worden niet juist opgeleverd; hoe kunnen we nog beter sturen op projectresultaten? De strategische doelstellingen worden niet behaald; hoe borgen we onze strategie? WIN maakt de uitdagingen binnen projectorganisaties inzichtelijk en biedt een concrete oplossing voor elk vraagstuk.

WERVING EN SELECTIE

WIN bemiddelt ambitieuze projectorganisatie-experts naar opdrachtgevers in heel Nederland. Onze recruitment consultants kennen de markt en de uitdagingen van projectorganisaties. Deze kennis wordt optimaal benut, om de beste mensen binnen het PMO vakgebied te werven en te selecteren. Zij houden uw projectorganisatie op koers, zorgen voor grip, inzicht en overzicht en dragen bij aan het succes van de organisatie. WIN neemt het complete recruitmentproces uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw kernactiviteiten.

OPLEIDEN

WIN is dé PMO opleider van Nederland en heeft een passende opleiding voor iedereen die méér wil leren over het PMO vak en voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen als PMO professional. Onze bevlogen trainers komen zelf uit de praktijk en kennen het vakgebied als geen ander. Zij hebben hun schat aan kennis en praktijkervaring gebundeld in zes unieke opleidingen. Ook onze aanpak is uniek: aan de hand van inspirerende praktijkcases kun je de theorie direct in de praktijk brengen. WIN helpt je verder te groeien én te excelleren binnen je functie.