WIN | Werken bij

Bij WIN zijn we altijd op zoek naar talent. Gedreven en ambitieuze professionals, die hun sporen in het vak hebben verdiend. Ben je toe aan een uitdaging, waarin je kunt excelleren én groeien? Staat persoonlijke ontwikkeling bij jou voorop? Kom ons team versterken!

RUIMTE VOOR JÓUW TALENT

Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan uitdagende opdrachten. Jouw expertise komt volledig tot zijn recht, als de opdracht en opdrachtgever bij je passen. Alleen dan kun je écht het verschil maken. Samen gaan we op zoek naar de beste match en je gaat pas aan de slag als deze match is gevonden.

BLIJF GROEIEN IN JE VAK

Samenwerken ziet WIN als een kernkracht. We versterken elkaar, vullen elkaar aan en delen successen met elkaar. Binnen ons team krijg je alle ruimte om jezelf te zijn en te groeien, als mens en als professional. WIN loopt voorop als het gaat om de ontwikkeling van mensen en het vakgebied. Wij bieden je dan ook volop kansen om het beste uit jezelf en je collega’s te halen, te groeien in je vak en je ambities na te streven.

RUIM OPLEIDINGSBUDGET

Je werkt bij dé PMO opleider van Nederland. Om toonaangevend te blijven investeren we voortdurend in de ontwikkeling van onze mensen. Dat zie je terug in het ruime opleidingsbudget, de unieke opleidingsprogramma’s en inspirerende kennissessies. Bij WIN blijf je leren, jezelf uitdagen en ontwikkelen in je vak.

WIJ WERKEN IN TEAMS

We werken in teams en delen kennis en ervaring met elkaar. Daarmee vergroot je niet alleen het eigenaarschap en de innovatiekracht van jezelf, maar ook van je teamleden. Sterker nog: doordat je collega’s met jouw expertise inspireert, lever je een sterke bijdrage aan de continue professionalisering van WIN.

Werken bij WIN