buro C5 | Werken bij

Werken bij buro C5 betekent het uitvoeren van uitdagende opdrachten bij (diverse) opdrachtgevers. Hierbij wordt een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid verwacht. De sfeer in onze organisatie is open. Het team van medewerkers is enthousiast en heeft goede kennis en ervaring.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire voorwaarden en hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers en investeren hier ook in aan de hand van opleidingen, trainingen en cursussen.

Persoonlijke ontwikkeling

Ontwikkeling en groei staan bij ons centraal. De een wil als ervaren PMO-er doorgroeien naar projectmanager, de ander wil zich verder specialiseren binnen een specifiek onderdeel van het PMO-werkveld.

Bij ons hangt het ontwikkeltraject dan ook af van de wensen van de professional. Je bepaalt zelf de richting van je loopbaan. Wij willen jouw ontwikkeling ondersteunen en faciliteren, voor zover dat past binnen het werkveld van ons bureau en de marktvraag.

Wij denken dan ook graag met je mee in mogelijkheden voor vervolgopdrachten en bieden vakgerichte trainingen aan. Hierbij kun je denken aan trainingen zoals IPMA PMO/D/C, Agile/Scrum etc. Geen vast traject, maar een programma op maat.

Wij hebben doorlopend projecten bij de mooiste werkgevers van Nederland

Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij doorlopend functies in verschillende opdrachten bij interessante opdrachtgevers. Van projectondersteuner tot senior PMO-er en van planner tot rechterhand van een programmamanager.

Bekijk de vacatures bij buro c5.