Bvolve | Werken bij

We zoeken denkers die doen. Gedreven aanpakkers die met veel verstand van zaken werken aan het verbeteren en vernieuwen van organisaties. Die de drive hebben om continu te verbeteren, grenzen te verleggen en voorop te lopen.

We zoeken collega’s die sociaal zijn, mensen kunnen enthousiasmeren en inspireren maar die zich ook vast kunnen bijten in complexe materie en diepgaande analyses kunnen maken.We zoeken collega’s die we kunnen vertrouwen, die zich kwetsbaar op durven te stellen en fouten durven te maken om zo tot de mooiste oplossingen te komen.

Wij zijn Bvolve
Een ambitieus team van ondernemende professionals. Kritisch en resultaatgericht.
Ons HRM-beleid kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, waardevolle feedback, een continu leer- en verbeteringsproces en goede beloningen. Onze mensen worden uitgedaagd om hun capaciteiten en talenten te ontdekken en te ontwikkelen en krijgen veel verantwoordelijkheid. Ook is er veel ruimte voor kennisdeling en ontwikkeling en bieden we interne en externe opleidingen.
Er wordt bij ons open en informeel gecommuniceerd en er is een hoge mate van betrokkenheid. Via kennissessies blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen en iedereen speelt een rol in het verder opbouwen van de organisatie. Ook worden er zeer geregeld informele activiteiten georganiseerd voor en door collega’s.

Interesse?
Heb je interesse om bij Bvolve te komen werken? Bekijk dan de vacatures of stuur een e-mail naar jobs@bvolve.nl