Mobilee | Werken bij

Onze gedreven mensen zijn vakkundig en oprecht. De stijl van onze mensen is doelgericht en pragmatisch. Wij helpen onze klanten bij het realiseren van hun doelen en veranderingen op het gebied van strategie, processen, besturing, mens en informatietechnologie. Voor onze klant betekent dit zekerheid van resultaat bij verandering.

Het “team Mobilee” bestaat uit een gevarieerde groep mensen. We hebben verschillende achtergronden, aandachtsgebieden en specifieke kennis. Wat ons bindt is mensgerichtheid en aandacht voor de reactie, zowel intern als richting onze klanten. Wij staan bekend om onze pragmatische aanpak, flexibiliteit en resultaatgerichtheid. Wij vinden dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft een “eigen plek” te vinden binnen de organisatie. De juiste balans tussen werk en privé vinden wij hierbij belangrijk.

Daarnaast is er een netwerk van ruim 100 geassocieerden die met enige regelmaat opdrachten voor ons uitvoeren. Mobilee is gevestigd op Creative Valley, een bijzonder kantoor aan de A2 in Utrecht. Creative Valley sluit aan bij onze kernwaarden, is klimaatneutraal en bovendien een prettige plek om te werken. Een pand dat bijdraagt aan onze uitstraling: jong en resultaatgericht met veel creativiteit.