Vanberkel Professionals | Werken bij

Onze professionals functioneren in de rol van consultant, interim-manager, financieel specialist en auditor. Het zijn de experts op financieel en bedrijfskundig gebied in de publieke sector. Een flexibel team dat vanuit één cultuur samenwerkt met mensen in de publieke sector aan de professionalisering van het openbare bestuur. Daadkrachtig en Vertrouwbaar.

Cultuur

Vanberkel Professionals heeft een positieve, effectieve en informele organisatiecultuur. Dat is voor ons een absolute voorwaarde voor continue ontwikkeling van onze kennis en expertise. Wij werken als individu proactief samen aan innovatieve oplossingen voor onze cliënten en dan is samenwerking, opleiding en betrokkenheid met elkaar en de opdrachtgever cruciaal. Onze interne rol verschilt per vraagstuk; expertise is leidend voor de hiërarchie, waarbij iedereen op elkaar vertrouwt en rekent. Flexibel en integer ontwikkelen wij onszelf, ons bedrijf en de medewerkers en processen bij de opdrachtgever tot vertrouwbare professionals.

Jij staat centraal

Of je nou bij Vanberkel Professionals in dienst bent of een interim-opdracht uitvoert, jij staat centraal.
Bij Vanberkel Professionals ben je lid van een hecht team waarin een gezonde werk-privé-balans is. Op alle niveaus binnen de organisatie heerst een grote betrokkenheid met elkaar. Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en dat stimuleren we met het faciliteren van opleidingen, trainingen en cursussen. Interne begeleiding vinden wij een essentieel onderdeel en daarvoor krijg je als professional een direct leidinggevende. Wij praktiseren het nieuwe werken vanuit de cloud. Dat geeft een grote mate van vertrouwen en zelfstandigheid aan onze medewerkers.

Als je bij Vanberkel Professionals een interim-opdracht uitvoert dan maak je deel uit van ons solide en warme netwerk. Vanberkel Professionals bouwt aan een langdurige relatie met onze teamleden en onze cliënten. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bureaus. Wij zetten ons volledig in om een passende opdracht te vinden voor jouw behoeftes. Daarnaast zijn wij transparant over de tariefstelling en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij komen na wat wij afspreken. Zo vertrouwbaar gaan we met elkaar om.

Wij zijn op zoek naar gedreven en deskundige financiële professionals, adviseurs en managers. Bekijk onze vacatures voor meer informatie.